Teated

Märtsikuu tegemised koolis

Alavere Põhikoolis toimus märtsikuu jooksul erinevaid tegevusi.

 

14. märtsil toimus Alavere koolis emakeelepäeva tähistamiseks etlejate konkurss. Mitmel eesti luuletajal on sel kevadel juubelimaiguline sünnipäev, nii valitigi luuletused Contra, Triin Soometsa, Sulev Olli ja Juhan Liivi seast. Nagu ikka, hindas esinejad žürii, kuhu sel korral kuulusid Maarika Kuusk, Maimu Lass ja Mari-Liis Kiviloo

Loe edasi: Märtsikuu tegemised koolis

Gordoni perekool

Meie tegemised jaanuaris ja veebruaris

TEGEMISED JAANUARIS JA VEEBRUARIS

 

Meie tegemised jaanuaris olid üsna tagasihoidlikud.

 

Kehra Gümnaasium korraldas ühisõppenädalat jaanuaris, kuid see lükkus õpetajate streigi nädala tõttu edasi.

 

Kehra Gümnaasiumis toimus Karjääripäev KARJE 25. jaanuaril, kus osalesid neli 9. klassi õpilast. Karjääripäeval käisid neli erineva ala tegijat õpilastele kõnelemas oma valdkonnast. Peale lõunat said õpilased osaleda kahes endale meelepärases töötoas, üks töötuba kestis 45 minutit. Karjääripäeva lõpetuseks said kõik kuulata ansambli Põhja-Tallinn kontserdit.

Meie õpilased jäid väga rahule. Neile meeldisid valitud töötoad, need olid väga huvitavad olnud ja eriti vahva oli olnud see, et töötubades sai tegevusi ise läbi teha. Näiteks TEKO töötubades sai oma kätele parafiinhooldust teha ja maitsvat mokteili valmistada (mokteil on alkoholi vaba kokteil). 

Loe edasi: Meie tegemised jaanuaris ja veebruaris

Tegemised koolis

Auhind koolile ja tegemised novembris, detsembris.

Oktoobris toimus üleriigiline sammuvõistlus "Sügissammud kogu Eesti Terviseradadel!", millest võtsid osa mitmed klassid ja eraldi oli võistlemas õpetajate võistkond. 

Rõõm valdas meid võistluse lõppedes. Olgugi, et Alavere Põhikool on väike, kuid võistlusel saavutasime 2. koha. Auhinnaks saime koolile kaks uut lauatennise lauda. 

Eesti mastaabis võita teisi koole on vägagi innustav ja ootame juba kevadist sammuväljakutset. 

 

 

Novembris...

Loe edasi: Tegemised koolis

Psühholoog

Psühholoog on koolis 9. ja 23. novembril.

You are here: Home Teated Teated