Ajaveeb

Geomeetria teemanädal

Matemaatika populariseerimiseks korraldame juba mitmendat aastat geomeetria teemanädalat, mille käigus joonestavad 1.-9. klassi õpilased matemaatika- ja kunstitundides juhendi järgi geomeetrilise töö. Geomeetria teemanädal on alguse saanud Loksa Gümnaasiumi korraldatud maakondlikust geomeetria päevast, mille käigus joonestavad 7.-9. klassi õpilased. Igast vanuserühmast valitakse parimad, kes saavad ka auhinna. 

7.- 9. klassi õpilaste seas saadetakse parimad tööd ka maakondlikule võistlusele. Sel aastal läks meie kooli õpilastel suurepäraselt 7. klasside arvestuse võitis 1.koha Brigitta-Mia Paasma, auhinnalise koha sai Nelle-Liis Rauam. 8. klassi arvetuses võitis 1. koha Kadri-Liis Kivistik, auhinnalise koha sai Berit Klotšenkov. 9. klassi arvestuses said auhinnalise koha Meribel Margat ja Ramon Nasilikov. 

Koolisiseses võistluses saavutas 1.-3. klassi arvestuses 1. koha Loore Talvik, 2. koha Kätriin Eliis Takk, 3. koha Jelena Simonova.
4.-6. klassi arvestuses saavutas 1. koha Lenel Kilk, 2. koha Sander Aho ja Kärolin Lillepool, 3. koha Polina Loik.
7.-9. klassi arvestuses saavutas 1. koha Kadri-Liis Kivistik, 2. koha Ramon Nasilnikov, 3. koha Jana Simonova.

  

  

Aprill algas eteldes

Aprill algas mitmele Alavere kooli õpilasele eteldes. 1. aprillil, kui suurem osa õpilastest tundis rõõmu naljapäeva tähistamisest, suundus mitu õpilast hoopis etlejate konkursile.  

Matten Kilk sõitis juhendajaga Sõmerule, kus ta esindas Harjumaad õpilasetlejate riigikonkursil. Matten esines võistlusel suurepäraselt ning ta kuulutati ka 31. õpilasetlejate riigikonkursi laureaadiks.

Marta Mättik ja Kadri-Liis Kivistik vurasid aga huvijuhiga Kolka, et osa võtta vendade Liivide etluskonkursi Harjumaa voorust. Marta jäi sel võistlusel oma vanuseastmes 1.-2. kohta jagama ning kuulutati ka õpilasžürii lemmikuks. 

5. aprillil oli Loo Koolis maakondlik 1.-4. klassi etluskonkurss. Alavere kooli esindasid võistlusel Kätriin Eliis Takk, Johannes Kuivallik, Tamur Linnumäe ja Liis-Marleen Pokk, kes said esimese etluskogemuse väljaspool oma kooli. 

Noorelt-noorele koolitund "Kuidas kaitsta ennast ja teisi internetis"

11. veebruaril käisid 9. klassi õpilased informaatika tunni ja turvalise interneti nädala raames noorematele õpilastele loenguid pidamas. Eesmärgiks oli toetada ja arendada laste digimaailma mõistmist ning hakkama saamist sealsete ohtudega. Loodame, et õpilased teavad nüüd:
  • miks on oluline teavitada, kui internetis on midagi juhtunud;
  • kuidas blokeerida ja raporteerida;
  • kuidas tõendusmaterjale võtta;
  • kust nõu ja abi saab.
Pildil annavad  8. klassis tundi 9. klassi õpilased Liisbet Remlik ja Kaarel Kuivallik.
 
Tunnustame Kaarlit ka heade tulemuste eest Harju maakonna matemaatikaolümpiaadil!

 

Teade

Haridus- ja Teadusministeerium soovitab reisilt tulle jääda eneseisolatsiooni.
Loe lähemalt: https://www.hm.ee/et/uudised/soovitame-reisilt-tulles-jaada-eneseisolatsiooni
 

TV 10 Olümpiastarti Kosel

3. septembril toimus Kose staadionil TV 10 Olümpiastarti Harjumaa finaalvõistluste III võistlus kergejõustikus. Võisteldi kahes vanuserühmas. Meie koolist osales 7 õpilast: Tom Johann Volmerson, Karmo Lilleväli, Nelle-Liis Rauam, Jette-Lii Rauam, Kaarel Kuivallik, Raimo Vaiksalu ja esmakordselt Lisette Lilleväli.

Poiste vanemas vanusegrupis tuli auhinnalisele 6. kohale 1000 m jooksus ajaga 3.11,27 ja palliviskes 9. kohale tulemusega 49 m 50 cm Raimo Vaiksalu. Tüdrukute nooremas vanusegrupis sai palliviskes 4. koha tulemusega 33 m 50 cm Nelle-Liis Rauam.

Tunnustame kõiki südika võistluse eest!

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb