TASUTA veebiseminar

14.04 KELL 18.30 TOIMUB TASUTA VEEBISEMINAR "KUIDAS HÄÄLT TÕSTMATA JA NÄRVITSEMATA LAPSI KOOSTÖÖSSE SAADA?"

 

Igal vanemal on tõenäoliselt juhtunud seda, et ei saa lastega alati hakkama nii, et oleks rahu ja sõnakuulelikkus, et ei peaks häält tõstma, närvi minema ja lapse jonnimisega maadlema, seda siis lausa igas vanuses lastega.

 

image

 

 

 

Veebiseminaril saad vastuse:

  • Miks ma isiklikult lapsevanemana erinevates olukordades lapsega, endast välja lähen ja ärritun?
  • Kuidas raskused paarisuhtes mõjutavad lapsi?
  • Mida tähendab „emotsionaalselt lõhutud“ laps ja kuidas ta käitub?
  • Millega võib lapsevanem lapsele hingehaavu tekitada?
  • Kuidas näha lapsevanemana enda käitumist ja emotsionaalset seisundit kõrvalt, et osata enda reageeringuid analüüsida, märgata ja end pidurdada lapsele kahju tegemata?
  • Kuidas lapsevanemana rahu säilitada?
  • Kuidas saavutada igas vanuses lapsega turvaline ühendus?

Me ei oska tihtipeale olla lastega sellises turvalises ühenduses, mida iga laps vajab vaimselt terveks arenguks. Ebaturvaline ühendus lapsega lõhub teda emotsionaalselt. Kui laps ei ole emotsionaalselt lõhutud, siis ta on enesekindlam ja rohkem koostööaldis ning saab oma eluga paremini hakkama.

Miks esineb olukordi, kus me ei suuda pakkuda lapsele turvalist ühendust? Me käitume selliselt, sest oleme ise saanud lapsena emotsionaalselt haiget ja pole olnud teadlikkust ning oskuseid täiskasvanuna neid hingehaavu juure tasandini ravida. Me lihtsalt kanname neid mustreid ja hingehaavu edasi. AGA see kõik ei pea nii olema!

 

 

KRISTINA TAMM on Imago kõrgema taseme kliiniline sertifitseeritud paarisuhte terapeut, sertifitseeritud transpersonaalne enesearengu psühhoterapeut ja kogemusnõustaja, sertifitseeritud kliiniline Imago paarisuhte koolitaja, PREP-paarisuhte koolitaja, sertifisteeritud kliiniline superviisor. KARINA on Kristina tütar ja nad teevad seminare koos.

 

Põnevate kohtumisteni!

---
Soovitame vaatamise ajaks võtta kõrvale paber ja pliiats, sest veebiseminaril kuuled väga palju olulist infot.


Lilian Promet ja Kristi Jõeorg

Meaningful Talks OÜ

 

image

 

Valime hoolikalt e-kirju, mida saadame, Usume, et need aitavad sul jõuda oma eesmärkideni. Kui sa peaksid kunagi soovima loobuda meie kirjadest, siis kliki siia: Unsubscribe

Meaningful Talks 3 Silla Rebala, Harjumaa 74222 Estonia 522-2270

You are here: Home Teated Teated TASUTA veebiseminar