Meenutusi Alavere kooli 170. aastapäeva tähistamisest

Alavere kooli 170. aastapäeva tähistamine on edukalt möödas. Ise oleme rahul ning loodame, et külalised samuti. Aitäh kõigile, kes osalesid! 
Siinkohal teen väikese kokkuvõtte erinevatest ettevõtmistest, mis aastapäeva tähistamise käigus toimusid.
21. novembril toimus õpilaskonverents, mis on saanud kooli sünnipäeval traditsiooniks. Õpilased teevad ettekandeid, saades seeläbi avaliku esinemise kogemuse. Esmalt teevad õpilased ettekande ja seejärel vastavad huviliste küsimustele. 8. klassi õpilased juhivad konverentsi. Sel korral tulid ettekandmisele järgmised tööd:
1) Kaili Malts, Silleriin Aru ja Getrin Vaarmann (8. klass) film „Alavere kool 2014“, juhendaja õp Kristina Luhaäär;
2) Anett Mättik, Janeli Lember (9. klass) "9. klassi õpilaste väärtuseelistusted", juhendaja õp Merike Leetjõe;
3) Janet Lember ja Elina Kalev (8. klass) „Uni ja unetusprobleemid 3. kooliastmes“, juhendaja õp Renna Reisi;
4) Anete-Grete Jõgi ja Ege Mätlik (9. klass) "Suur leidur ja inimene Thomas Alva Edison", juhendaja õp Raine Savolainen;
5) Kaili Malts ja Getrin Vaarmann (8. klass) "The History of Alavere School“, juhendaja õp Anu Ruus.
 
21. novembril toimus Alavere Rahvamajas Sandra Nurmsalu kontsert, mille ta pühendas samuti Alavere kooli 170. aastapäevale. 
 
22. novembri vilistlaspeol osales 214 külalist. Siinkohal tänan kõiki vilistlasi, kes võtsid osa vilistlaspeo ettevalmistamisest ning astusid kontserdil laulu ja tantsuga üles. Aitäh teile! Vilistlaspeo pildikokkuvõtet võib vaadata siit
2. korruse aulas näidati koolielu tutvustavaid filme, mida võib vaadata järgmistelt linkidelt: 1.-3. klassi õpilaste animatsioon "Hetked koolis" vaata siit
ja 8. klassi tüdrukute film "Alavere kool 2014" vaata siit
 
Aulas olid kooli ajalugu ja endisaegseid õppematerjale tutvustavad näitused.  
Õpetaja Maimu Lass tutvustas kooli 170. sünnipäevaks koostatud raamatut "Alavere kooli lood". Toimusid lahtised klassijuhatajatunnid.
 
Esmaspäeval, 24. novembril tähistasime kooli aastapäeva kontserdiga õpilastele. Meeldivaks traditsiooniks on saanud ka perekond Maasikamäe puhkepaiga külastamine Kose kiriku aias, kus 9. klassi õpilased mälestuseks küünlad süütavad. Jaan ja tema poeg Ralf Maasikamäe olid kauaaegsed Alavere kooli juhid ja õpetajad. 
You are here: Home Alavere kool 170 Meenutusi Alavere kooli 170. aastapäeva tähistamisest